Jdi na obsah Jdi na menu

2010 - Boleradice 11.12.2010

V sobotu 11.12.2010 jsme jeli zpívat do malebné vísky Boleradice nedaleko Hustopečí. Koncert se konal na základě pozvání Divadelního spolku bří Mrštíků Boleradice. Koncert byl koncipován jako naše samostatné vystoupení a proběhl v místním kulturním domě. Program jsme připravili do dvou částí. V té první jsme místnímu publiku chtěli představit, co patří mezi náš hlavní repertoár. Zpívali jsme naše "hity" jako Barbar, Lion, Sister act a další, samozřejmě i naše opěrné jako je Toulá se blues, Huboká vráska, ad. V druhé polovině koncertu jsme se naladili do předvánočního času a kromě dvou ukázek z Rybovy České mše vánoční jsme představili velkou část našeho letošního předváníčního programu s novinkami jako je Adeste Fidelles a Aleluja. Předěl mezi první a druhou polovinou obstaral Saxtet, který jsme si přivezli sebou. Kluci předvedli ve speciální úpravě několik vánočních písní a koled. Obecenstvo bylo úžasné a vřelé, stejně jako naše přivítání organizátory hned po příjezdu - chleba se sádlem a cibulkou a kyselými okurkami - to byl opravdu zážitek. Velmi milé přivítání bylo korunováno přípitkem a vynikající večeří.

Poděkování patří panu Jiřímu Jandovi a jeho rodinným příslušníkům (tak to už bývá v té naší "branži"), kteří se o nás celou tu dobu starali.

Zážitek to byl opravdu velkolepý a je pro nás velmi zavazující, když obecentsvo se s námi loučilo vstoje. Jistě neodmítneme pozvání na příští rok, kterého se nám po koncertě dostalo :-)

Portrét

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>